Printen en inlijsten op een adres

De lijstenmakerij van Amsterdam lijst vakkundig in maar print ook. Dat is bij veel van onze klanten bekent. Maar wist u dat wij ook hoge kwaliteit printwerk vervaardigen op het zelfde adres. We hebben de mogelijkheid om printwerk op minstens 1,6 meter breed te leveren en bijna oneindig lang.

Printen en inlijsten

​Als u langskomt met uw digitale foto bestand op USB of telefoon. Dan kunnen wij het gelijk in computer laden en beoordelen hoe groot het kan afgedrukt worden. We Zellik teren dan het type papier wat we gaan gebruiken voor de print klus. Over het algemeen drukke wij af op luster papier dat is erg mooi en kras bestendig. Een goede tussen oplossing tussen kwaliteit en prijs. Maar we hebben ook andere soorten papier bijvoorbeeld hoge kwaliteit mat papier waarop kleuren beter uitkomen. Hoe adviseer u graag welk papier het beste te gebruiken. Terwijl het printwerk wordt gemaakt kunnen we alvast met u een passende lijst uitzoeken. We hebben verschillende standaard maten in onze winkel staan om van te kiezen. We adviseren u graag over wat in uw specifieke geval het beste te doen. Met passe-partout zonder passe-partout een brede lijst en de lijst we hebben net allemaal. Hopelijk zien u gauw in de Maasstraat van Amsterdam voor uw print en inlijst opdracht met U door te nemen.