Foto afdrukken Amsterdam

Ook voor klein formaat foto’s staan we voor u klaar. Meestal klaar terwijl u er op wacht. We maken ook reproducties van foto’s. Dus als u een leuke oude foto heeft die u iemand cadeau wil doen en u wilt het origineel zelf houden. Dan maken wij voor u een repro. We kunnen er ook nog wat aan retoucheren als de foto beschadigd is. Er is een grote collectie lijstjes in onze winkel om uit te kiezen. U kunt dus een leuk lijstje uitzoeken voor uw foto terwijl u wacht.

Foto afdrukken Amsterdam

Wij printen zowel digitaal als analoog, filmnegatief en dia. Wij werken met een FRONTIER minilab wat bekend staat om zijn uitstekende prestaties. De prints zijn van superieure kwaliteit. Wij printen op allerbeste professionele fuji supreme HD fotopapier in high- glossy en semi-mat. Dit krachtige minilab print per uur tot wel 2000 prints van verschillende media zoals film, foto, dia en alle digitale media. De FRONTIER heeft ook vele digitale snufjes zoals div. contrastverbeteringen, kras en stofverwijderingen. Dit in samenwerking met onze gekalibreerde schermen bereiken we de beste resultaten.