Groot formaat prints

Wij zijn het fotovaklab voor het maken van groot formaat prints. Wij werken met Epson printers, de 11880 is de beste fotoprinter in zijn soort. Deze printer met zijn originele Epson pigment K3 inkten is in staat tot het maken van perfecte vakprints. In combinatie met een speciaal print programma en het kalibreren en bijhouden van onze papieren leveren wij een topproduct.
We kunnen 1.6 meter breed printen en bijna on eindig lang. Of voor hoe ver de rol strekt. Ook vervaardigen we vak prints op Hahnemuhle canvas prints op groot formaat.

Groot formaat prints


SCHERP
Onze prints zijn superscherp: op gecoat papier maken we afdrukken met een resolutie van 1440×2880 dpi. Op ongecoat papier is de resolutie 720×1440 dpi. Doordat de prints worden opgebouwd uit maar liefst 8 kleuren is er met het blote oog geen rasterpunt te zien.

INKT
We gebruiken de originele Epson K3 Ultrachrome inkt. Die stelt ons in staat prints te maken met een enorm kleurbereik en een erg hoge d-maxwaarde. Bovendien is deze inkt relatief ongevoelig voor UV-licht: onder normale omstandigheden – en bij een afdruk op bijvoorbeeld ons standaard satin of mat fotopapier – blijft een print met deze inkt ongeveer 75 jaar ‘op kleur’. De inkten die wij gebruiken hebben een speciale harscoating ondergaan, die ze extra beschermt tegen bijvoorbeeld water, vingerafdrukken of krassen.

PAPIER
We hebben we de volgende papieren op voorraad:
Mat fotopapier, 230 grams. Satin of Luster fotopapier, 230 grams. Canvas Hahnemuhle, 350 grams prachtig materiaal. Wilt u prints laten maken op ander materiaal? Laat het dan weten! We kunnen alles voor u bestellen.

LAMINEREN OF OPPLAKKEN
Desgewenst kunnen we uw prints natuurlijk lamineren of opplakken op bijvoorbeeld foamboard.

Onze prijslijst kunt u hier vinden: PRIJSLIJST