Plexiglasfoto een foto achter plexiglas

Laat je bij Printservice Amsterdam je foto afdrukken dan kunnen we hem ook voor je achter plexiglas verlijmen. Plexiglas voor een exclusieve en scherpe uitstraling. Maak je foto glansrijk en bijzonder met de uitstraling van plexiglas en laat je foto tot leven komen. Met een foto achter plexiglas komt het werk echt tot leven. De glasplaat zorgt voor een heldere, zeer strakke uitstraling van uw afbeelding. Houd je van een eigentijdse en luxe uitstraling? Dan is een plexiglas foto jouw perfecte keuze! Het licht en glas hebben een bijzonder effect op jouw landschapsfoto, portret of andere persoonlijke herinnering. We zorgen altijd voor een robuust ophangsysteem aan de achter kant van het werk. Een juweel voor aan de muur waar je jarenlang van kan genieten!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN PLEXIGLAS FOTO?
Je hebt een bijzondere foto gemaakt die je wel bij jou thuis aan de muur zou willen vereeuwigen. Omdat je hier dag in, dag uit naar moet kijken wil je natuurlijk alleen de allerbeste kwaliteit in huis halen. Logisch. Daarom heb je ook gekozen voor Printservice Amsterdam. We doen geen concessies in bijvoorbeeld materiaalkeuze en gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit! Dat betekent dat je kwaliteit aan de muur hebt zoals je dat meestal in een galerie ziet. Zeker wanneer je kiest voor een foto achter plexiglas. Een keuze die ook veelal wordt gemaakt door professionele fotografen. Het plexiglas materiaal vergroot namelijk niet alleen de scherpte, maar ook de diepte en helderheid van je kleuren. Zo levensecht, dat je de details bijna aan lijkt te kunnen raken!
ZO WERKT HET
Wanneer je foto is afgedrukt, wordt deze verlijmd tussen een plaat acrylglas en een dibond plaat tot een foto achter plexiglas. Let op: je foto wordt dus niet op het plexiglas gedrukt, zoals dat vaak wel het geval is bij onze concurrenten. Het acrylglas dat wordt gebruikt zorgt voor de typische strakke uitstraling van de foto, terwijl de dibond plaat (die achter de foto wordt verwerkt) zorgt voor de stevigheid en bovendien bestand is tegen materiaalvorming. De plexiglas plaat beschikt over een speciale UV-coating. Hierdoor wordt jouw foto beschermd tegen verkleuring en blijven de kleuren tientallen jaren levensecht!
KIES UIT GLANS OF ANTI-REFLEX
Wanneer je kiest voor een foto op plexiglas, dan heb je nog keuze uit een glanzende plexiglas plaat of juist een anti-reflex plexiglas plaat. Ook wanneer je dus niet houdt van die typische glans die glas geeft, kun je iets passends vinden bij Printservice Amsterdam. Door een anti-reflex plexiglas voor de foto te verlijmen, wordt alle spiegeling uit de foto weggenomen.