Oude landkaart in elkaar photoshoppen, printen en opplakken.

Dit is weer een leuk voorbeeld om te tonen. Deze landkaart is oorspronkelijk opgebouwd uit losse vellen van ongeveer A2 formaat. Die in zijn geheel een grotere landkaart zouden vormen. De landkaarten sloten niet helemaal aan op elkaar om dat ze per pagina getekend waren. Wij hebben alle landkaarten ingescand en er in Photoshop één groot bestand van gemaakt. We hebben met veel photoshopwerk elke pagina naadloos aan elkaar aan laten sluiten. Nadat het Photoshop project klaar was. Hebben we een nieuwe landkaart geprint op onze printer die maar liefst 1,5 meter breed kan printen. Maar het photoshop bestand was maar liefst 1,7×2,5 meter geworden! Te groot voor onze printer dus. We hebben de kaart in twee delen geprint en daarna naadloos opgeplakt naast elkaar op een groot vel zuurvrij karton. Heeft u ook een ingewikkelde opdracht voor ons? Kom langs Vakprint Amsterdam voor al uw moeilijke photoshop klussen, wij weten er wel raad mee!

Wilt u meer weten over het inlijsten van deze print? Lees hier verder: Gelijk-Inlijsten.nl

landkaart-photoshoppen-printen-en-inlijsten