Mat Art-prints

Wij maken art-prints van hoge kwaliteit! Dit soort art-prints zijn heel erg krasgevoelig. Daarom kunnen wij ze ook gelijk voor uw inlijsten. Zodat ze meteen krasvrij veilig achter glas zitten. Deze art-prints op mat papier glanzen niet, zo komen de kleuren nog mooier uit. Dit soort prints komen eigenlijk alleen goed tot hun recht achter museumglas. Museum glas zit een speciale coating over heen zo dat het minder spiegeld en helderder oogt. Er is veel te kiezen op het gebied van art-papier. We adviseren u graag in de winkel over welk papier het beste is voor uw bestand. Hier onder vind u al wat informatie over de verschillende soorten papier.

Verschillende typen papier

Mat Art-prints komen in heel veel verschillende soorten. De soorten bevinden zich op een spectrum van geen structuur tot heel ruw gestructureerd papier. Het hangt echt een beetje af van het type kunstwerk/foto wat u wenst te printen wat voor papier wij adviseren. De meest voor komende papier storten zijn gewoon mat, foto rag, german etching en aquarel papier. Hier onder een paar voorbeelden.

Type Structuur Voorbeeld
Mat / Fine Art SmoothGeen Strutuurmat-fineart-smooth
Foto RagLichte structuurfotorag-papier
German Etching Grof papiergerman-eching-papier
Aquarel Papier Grof papier met patroonaquarel-papier

In dit voorbeeld hebben we ook het passe-partout beprint. We kunnen passe-partouts voorzien van teksten, handtekeningen en ook bakstenen zo als u ziet. We beprinten en snijden de passe-partouts allemaal in onze winkel in Amsterdam.

art-printpapier
art-printpapier

Dus bent u opzoek naar hoogwaardig printwerk voor uw Art-Prints. Kom langs Vakprint Amsterdam!