Fotoprints

Druk je allermooiste foto’s nu af bij Vakprint Amsterdam! Kies een papiersoort en formaat in onze winkel. Meestal is het fotowerk binnen een dag klaar. Uw foto’s worden in de hoogst mogelijke kwaliteit door Vakprint Amsterdam afgedrukt. Onze inkten zijn erg ongevoelig voor UV-light en verkleuren daarom niet snel. De inkten zijn in hoge mate krasbestendig. We drukken in het algemeen op Glossy en Pearl fotopapier af. Maar bijna alle andere papiersoorten zijn ook mogelijk waaronder mat en geschept papier.

Glossy Fotoprints:

Met glossy komen de kleuren van uw foto’s optimaal goed uit. Door een extra wit oppervlak en een fijne papierstructuur verkrijgt u zeer gedetailleerde afdrukken met een briljante kleurweergave. Deze papiersoort is ontwikkeld om het grootst mogelijke kleurengamma weer te geven voor foto-realistische afdrukken die scherper zijn dan een traditionele foto. Een nadeel van glossy is dat het wel sneller krast dan pearl-papier. Ook kan glossy tegen het glas van een lijst aanplakken. We adviseren u graag in de winkel over wat te gebruiken in welk geval.

Luster Fotoprints:

Luster fotopapier is krasbestendiger dan glossy. Het zit een beetje tussen mat en glossy in wat betreft kleurweergave en glans. Over het algemeen raden wij Luster aan voor foto’s die nog verwerkt moeten worden in een lijst of album.

Mat Fotopapier

Door de speciale coating van het Enhanced matte paper heeft het een goot kleurbereik. Het heeft veel diepere rijkere zwarte tinten dan b.v. Luster of Glans.

Fine Art Paper:

Voor de vakfotograaf of kunstenaar hebben we o.a. Hahnemühle FineArt of Innovaart fotopapier. Deze papier soorten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit in kleur weergave. Ze zijn wel erg kras en stof gevoelig. Dus er moet echt voorzichtig mee omgesprongen worden. Dit 100% op katoen gebaseerde, gebufferde en zuurvrije papier is gecoat met Enhanced Matte-coating wat het papier een uitstekende keurruimte en een hoge D-Max verschaft. Het fluweelachtige oppervlak is bijzonder populair bij fotografen en kunstenaars en voelt antiek en kwalitatief hoogwaardig aan. De combinatie van het indrukwekkende katoenen kunstdrukpapier en technologie resulteerde in een papier dat vele jaren lang een classic zal zijn. Een perfect, betrouwbaar papier voor presentaties en exposities. Het levert sterk verzadigde beelden op en prachtige details.